Akilles

 

Sisäänkirjautuminen

SYYSKOKOUS

Syyskokous 29.10.2016  Kl:17:00  Hamarin työväentalolla

 

___________________________________________________________________________

AKILLES JA S-MARKET JÄRJESTÄVÄT PYÖRÄKOULUN

 

 

Akilles aloittaa yhteistyössä Varuboden-Oslan kanssa syyskuussa 2016 lapsille suunnatun Fillarikoulun, jonka tarkoituksena on tutustuttaa lapset monipuolisesti pyöräilytaitoihin. Tavoitteena tarjota hauskoja hetkiä pyöräilyn parissa lapsille, opettaa heille polkupyörän hallintataitoja ja antaa opastusta liikenteessä ja maastossa ajamisessa.Tavoitteena on kehittää pyörän hallintaa ja oppia pyöräilyn perusasioita.

Tavoitteena on kehittää pyörän hallintaa ja oppia pyöräilyn perusasioita.

Fillarikouluun voi tulla kuka tahansa 8 – 12-vuotias tyttö tai poika, jolla on oma pyörä ja joka haluaa oppia pyöräilystä lisää. Pyöräksi soveltuu parhaiten maastopyörä. Lapsen  on osattava ajaa pyörällä. Kypärä on pakollinen, ajolaseja tai muita suojalaseja suositellaan, ja oma vakuutus on oltava kunnossa.

Kokoontuminen  20.9. klo 17.30 Näsin S-Marketin vieressä metsän reunassa olevalla hiekkaparkkialueella. Muut harjoituskerrat ovat 22.9. klo 17.30  24.9. klo 12.00, 27.9. klo 17.30 ja 29.9. klo 17.30.  Ilmoittautuminen mielellään etukäteen 20.9.2016 mennessä pyöräkoulun johtajana toimivalle Niko Laurilalle, nikolaurilamtb@gmail.com , p. 0400 718 125. Lisätietoja Fillarikoulusta koulun vetäjältä tai Akilleen pyöräilyjaoston webbisivuilta, http://akillescycle.foreningar.idrott.webbhuset.fi,  Porvoon Pyöräkeskuksesta sekä Näsin S-Marketin ilmoitustaululta.

Fillarikoulun hinta on 20 €,  S-Etukortilla 10 € Tervetuloa! 

PORVOON KUNTOAJOT 7.8. 2016 KLO 10.00

 

Ajajilta suurta kiitosta saaneissa Porvoon Kuntoajoissa on kaksi eri matkaa: Pidempi reitti on 110 kilometriä ja luonteeltaan mäkinen ja vaativa.  Lyhyempi on 55 kilometriä ja reittinä helpompi ja sopii kaikille kuntoilijoille. Kaikkien sarjojen lähtö toteutetaan yhteislähtönä, joten tunnelmaa on suurten ajojen tyyliin lähdöstä maaliin asti.. Kilpailureitit kulkevat kauniissa ja mäkisessä itäuusimaalaisessa jokilaaksoissa ja maalaismaisemassa.  

Varaa paikkasi ajoissa, sillä vain 400 ensimmäistä lunastaa paikkansa. Startti ja maali on Porvoon Amistolla, Perämiehentie 6, 06100 Porvoo.

Ilmoittaudu sähköpostiosoitteeseen: akilles.porvoonkuntoajot@gmail.com. Sähköpostissa täytyy mainita ajajan nimi, puhelinnumero sekä ajettava matka. Vastausviestinä saat kuittauksen ilmoittautumisen saapumisesta.  Osallistumismaksu maksetaan välittömästi ilmoittautumisen jälkeen Akilleen Pyöräilyjaoston tilille:  Aktia  FI4140501950009588. Maksun viestikentässä täytyy näkyä ilmoittautuneen ajajan tai joukkueen/yhteyshenkilön nimi ja ajettava matka.

KARTAT:

Porvoon kuntoajot, 110km
Porvoon kuntoajot, 55km

 

Kuntoajon osallistumismaksut:

•  110 kilometriä : 50 € ennen 15.5.; 60 € ennen 1.8.;  jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla käteisellä tasarahalla 70 €

•  55 kilometriä:  40 € ennen 15.5.; 50 € ennen 1.8.;  jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla käteisellä tasarahalla 60 €

 

REITIT 

110 km ja 55 km. Molemmat reitit on merkitty opastein.

Reittejä ei ole suljettu muulta liikenteeltä. Vilkkaimmissa risteyksissä on risteysvalvojia. 

Osallistujien tulee noudattaa liikennesääntöjä ja varovaisuutta, erityisesti risteyksissä.

 

Ole Wackströmin Muistoajo Kilpailuohjeet

 

Kilpailussa noudatetaan SPU:n ja UCI:n kilpailusääntöjä, sekä tieliikennelain mukaisia säädöksiä. Kilpailijoiden tulee ajaa maantien oikeanpuoleista ajokaistaa pitkin - ei vastaantulijoiden kaistalla. Tästä poikkeuksen muodostaa muulta liikenteeltä suljettu maalisuora, jossa myös vasen kaista on kilpailijoiden käytössä. Tätä sääntöä ja mainittua lainsäädäntöä on ehdottomasti noudatettava. Tämä koskee myös huoltoautoja.  Jos huoltoautojen pitää ohittaa toinen kulkuneuvo, se on se tehtävä siellä missä sen voi tehdä turvallisesti ja tieliikennelain mukaisesti.  Huoltoautot, jotka rikkovat kilpailuohjeita tai tieliikennelakia, poistetaan huoltoautoletkasta ilman varotuksia.

Startti- ja maalialue on Pellingintiellä mäen päällä. Lähtö tapahtuu master-starttina läpi kaupungin, vapaa vauhti alkaa noin kolmen kilometrin kohdalla. Kilpailussa ajetaan yksi iso kierros ja viisi pientä kierrosta. Ison kierroksen mitta on 52,2 kilometriä vajaan kolmen kilometrin kunniastartti mukaan lukien ja pieni kierros 2,4 kilometriä. Iso kierros noudattelee Ole Wackströmin lempiharjoittelulenkkiä.

Huoltoautojen numerot jaetaan joukkueen johtajien kokoukseen osallistuneille (lähtö M Yleinen). Huoltoautoissa pitää olla kuljettajan lisäksi vähintään yksi huoltohenkilö, sekä toimiva radiopuhelin. Joukkue, joka ei osallistu klo 18.00 kokoukseen, ei saa asettaa huoltoautoa.

Kilpailussa ei ole ravintohuoltoa. Huollon voi suorittaa tuomarin luvalla kilpailijoiden takana, tai huoltoautosta sen omalta paikalta. Kiinteä huoltoa ei ole.

Kilpailunumerot kiinnitetään näkyvästi ajopaidan vasemman puoleiseen takataskuun ja vasempaan kylkeen. Kilpailunumerot on palautettava heti kilpailun hjälkeen maalialueen tai kilpailukanslian laatikoihin. Palauttamatta jäteyistä numeroista veloitetaan 50 €.

 

REITTIKARTAT:          ISO KIERROS                                           PIENI KIERROS

 

Palkinnot:

M Yleinen                           Kolme (3) parasta palkitaan.

 

Pukeutuminen ja suihkut on Porvoon Urheiluhallilla osoite: Laivurinpolku 3, 06100 PORVOO

 

KILPAILUN AIKATAULU

Klo 17.30     Kilpailukanslia avataan Porvoon Urheiluhallilla

Klo 18.00     Joukkueenjohtajien kokous Porvoon Urheiluhallilla

Klo 18.45     Lähtökuittaukset nimenhuutona lähtöviivalla Pellingintiellä

Klo 18.45     Huoltoautot ryhmittyvät Pellingintielle

Klo 19.00     Kilpailun lähtö masterstarttina

 

PALKINTOJENJAKO maalialueella heti tulosten selvittyä.

 

Klo 22.00    Kilpailukanslia ja peseytymistilat suljetaan.

 

Lähtölistat

 

PORVOON AJOT 2016

 


Porvoon ajot. Iso kierros

Porvoon ajot.Pikku kierros

________________________________________________________________________________________

2016
 
Akilles viikkotempojen 1.jakso alkaa 4.5. Klo 18.30 Kiialassa. 
 
1.Tempojakso  pidetään keskiviikkoisin 4.5-15.6. Klo 18.30
 paussi
2.Tempojakso pidetään keskiviikkoisin 13.7.-31.8. Klo 18.30.
 
 Seurailkaa Akilles cycling FB sivuja sekä Akilleksen nettisivuja, jonne yritämme päivittää tietoja.
 
Kaikki innolla mukaan. TERVETULOA
________________________________________________________________________________________
 

Porvoo Bianchi cup  16.8.2016 MTB

Joonaanmäellä

(katso maastosivuilta lisä infoa)

 

 

Ajankohtaista rss

Ole Wackström - Akilleen ja Suomen pyöräilyn legenda

Keskiviikkona 8.4. 82-vuotias Akilleen legenda Ole Wackström menehtyi lyhyen sairastamisen jälkeen. Ole Wackström oli ja eli läpi elämänsä rakkaan lajinsa maantie- ja ratapyöräilyn parissa. Hän tapasi useita kertoja viikossa ajaa vakiolenkkiään Renumin, J Lue lisää »


Fillarikoulu

Akilles ja S-Market käynnistävät Fillarikoulun lapsille 4.5. 2015 klo 17.30 alkaen Lue lisää »


Akilleen Pyöräilyn vuosi 2014 –paluu Suomen pyöräilyn huipulle

Kun mielenkiintoinen pyöräilyvuosi on tullut päätökseen, on aika luoda lyhyt katsaus kuluneeseen vuoteen ja kääntää katseet seuraavan vuoden harjoitteluun ja huhtikuussa alkavaan uuteen kisakauteen. Samalla Akilleksen Pyöräily haluaa lämpimästi kiittää tu Lue lisää »

Akilles järjestää Porvoon Kuntoajot 9.8.2015

Startti tapahtuu Klo 10.00. Ajajilta suurta kiitosta saaneissa Porvoon Kuntoajoissa on kaksi eri matkaa: Pidempi reitti on 110 kilometriä ja luonteeltaan mäkinen ja vaativa. Lyhyempi on 55 kilometriä ja reittinä helpompi ja sopii kaikille kuntoilijoille Lue lisää »

Lisää kirjoituksia »

Porvoon kuntoajot 7.8. klo 10.00

 

Ajajilta suurta kiitosta saaneissa Porvoon Kuntoajoissa on kaksi eri matkaa: Pidempi reitti on 110 kilometriä ja luonteeltaan mäkinen ja vaativa.  Lyhyempi on 55 kilometriä ja reittinä helpompi ja sopii kaikille kuntoilijoille. Kaikkien sarjojen lähtö toteutetaan yhteislähtönä, joten tunnelmaa on suurten ajojen tyyliin lähdöstä maaliin asti.. Kilpailureitit kulkevat kauniissa ja mäkisessä itäuusimaalaisessa jokilaaksoissa ja maalaismaisemassa.  

Varaa paikkasi ajoissa, sillä vain 400 ensimmäistä lunastaa paikkansa. Startti ja maali on Porvoon Amistolla, Perämiehentie 6, 06100 Porvoo.

Ilmoittaudu sähköpostiosoitteeseen: akilles.porvoonkuntoajot@gmail.com. Sähköpostissa täytyy mainita ajajan nimi, puhelinnumero sekä ajettava matka. Vastausviestinä saat kuittauksen ilmoittautumisen saapumisesta.  Osallistumismaksu maksetaan välittömästi ilmoittautumisen jälkeen Akilleen Pyöräilyjaoston tilille  Aktia  FI4140501950009588. Maksun viestikentässä täytyy näkyä ilmoittautuneen ajajan tai joukkueen/yhteyshenkilön nimi ja ajettava matka.

KARTAT:

Porvoon kuntoajot, 110km
Porvoon kuntoajot, 55km

 

Kuntoajon osallistumismaksut:

•  110 kilometriä : 50 € ennen 15.5.; 60 € ennen 2.8.;  jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla käteisellä tasarahalla 70 €

•  55 kilometriä:  40 € ennen 15.5.; 50 € ennen 4.8.;  jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla käteisellä tasarahalla 60 €

 

Kalenteri

Ei tulevia tapahtumia

 

Akilles Cycling Twitter