Akilles

 

Sisäänkirjautuminen

PORVOON KUNTOAJOT  7.8.2016 - OHJE OSALLISTUJILLE

 

TULOKSET

SAAPUMINEN, PYSÄKÖINTI

Lähtö- ja maalialue on Porvoon Amiston edustalla, Perämiehentie 6, 06100 Porvoo.

Alueella on laaja ilmainen pysäköintialue.

Kilpailutoimisto on Amiston pääoven edessä ulkona. Kilpailutoimisto on avoinna klo 8.30 alkaen.

LÄHTÖ JA MATKAT

Lähtö klo 10.00 - pääsarja 110 km ja kuntosarja 55 km

Pääsarjalaiset sijoittuvat lähdön etupäähän ja kuntosarjalaiset jälkipäähän. Lähtö tapahtuu ohjatusti ajamalla etuauton takana (noin 20 km/h) ja vapaa vauhti alkaa noin 2 km:n ajon jälkeen Saksalantiellä. Kuntosarjalaiset starttaavat pääsarjan perään. Pääsarjassa on neljä Akilles Road Academyn vetämää ohjattua nopeusryhmää 26, 28, 30 ja 32 km/h. Ryhmien kokoontumispaikat on merkitty lähtöalueelle.

NUMEROIDEN JA AJANOTTOSIRU-TUNNISTEIDEN JAKO

Numeron ja pyörään kiinnitettävän ajanottosirun saa kilpailutoimistosta. Numero kiinnitetään oikeaan kylkeen hakaneuloilla ja ajanottosiru kiinnitetään ohjainkannattimeen järjestäjän antamalla nippusiteellä. Numero ja ajanottosiru tulee palauttaa ajon jälkeen kilpailutoimistoon. Palautettua numerolappua ja sirua vastaan saa Kuntoajo-mitalin. Palauttamattomasta numerosta ja ajanottosirusta veloitetaan osallistujaa jälkikäteen 50 eurolla.   

AJON AIKANA MUUN LIIKENTEEN HUOMOIMINEN

Osallistujien tulee noudattaa tieliikennelain ja -asetuksen mukaisia säädöksiä. Reittiä ei ole suljettu muulta liikenteeltä. Vilkkaimmissa risteyksissä on risteysvalvoja, ja reitti on merkattu kääntymisnuolilla. Osallistujien tulee noudattaa erityistä varovaisuutta risteyksissä.

AJANOTTO

Ajanotto on kaikille pää- ja kuntosarjaan osallistuville.

PALKINNOT

Maalintulon jälkeen jokainen osallistuja saa mitalin. Mitali luovutetaan osallistujalle, kun kilpailunumero ja ajanottosiru on palautettu.

Pääsarjan paras mies ja nainen palkitaan 100 €:n rahapalkinnolla ja kuntosarjan paras mies ja nainen palkitaan 50 €:n rahapalkinnolla. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan monia pyöräilyaiheisia palkintoja sekä pääpalkintona 300 €:n lahjakortti Porvoon Pyöräkeskus -liikkeeseen.

HUOLTO JA PESEYTYMINEN

Pääsarjan reitin varrella on 2 huoltopistettä ja kuntosarjan reitillä 1 huoltopiste. Huoltopisteillä tarjoillaan juomaa sekä pientä purtavaa, vesi, urheilujuoma, banaania, rusinoita, suolakurkkua. Kaikille osallistujille on ajon jälkeen mahdollisuus peseytymiseen. Ajon jälkeen tarjotaan maittava Willitomaatti Cateringin valmistama maittava kotiruoka-ateria Amiston ruokasalissa  

ENSIAPU

Maalialueella on ensiapupiste.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Pääsarjassa suositellaan käytettäväksi maantiepyörää, kuntosarjassa kalusto on vapaa. Pyöräilykypärä on pakollinen. Järjestäjä ei vakuuta ajajia erikseen. Aika-ajotangolla varustettua pyörää ajavan on ajettava turvallisuussyistä erillään muusta ryhmästä.

Kilpailureitin varrella on roskaaminen kielletty. Huoltopisteissä on paikka roskille.

Mahdollisen rengasrikon varalta osallistujan on hyvä varata matkaan vararengas ja pumppu.

 

Lisätietoja:

Kilpailunjohtaja Juha Henttala p. 050 556 4036

Ratamestari Niko Laurila p. 0400 718 125, nikolaurilamtb@gmail.com

Kisakanslia Päivi Mäkinen p. 040 701 9893

Tapahtuman kuuluttaja Ari Perälä, 050 506 5700

PORVOON KUNTOAJOT 7.8. 2016 KLO 10.00

 

Ajajilta suurta kiitosta saaneissa Porvoon Kuntoajoissa on kaksi eri matkaa: Pidempi reitti on 110 kilometriä ja luonteeltaan mäkinen ja vaativa.  Lyhyempi on 55 kilometriä ja reittinä helpompi ja sopii kaikille kuntoilijoille. Kaikkien sarjojen lähtö toteutetaan yhteislähtönä, joten tunnelmaa on suurten ajojen tyyliin lähdöstä maaliin asti.. Kilpailureitit kulkevat kauniissa ja mäkisessä itäuusimaalaisessa jokilaaksoissa ja maalaismaisemassa.  

Varaa paikkasi ajoissa, sillä vain 400 ensimmäistä lunastaa paikkansa. Startti ja maali on Porvoon Amistolla, Perämiehentie 6, 06100 Porvoo.

Ilmoittaudu sähköpostiosoitteeseen: akilles.porvoonkuntoajot@gmail.com. Sähköpostissa täytyy mainita ajajan nimi, puhelinnumero sekä ajettava matka. Vastausviestinä saat kuittauksen ilmoittautumisen saapumisesta.  Osallistumismaksu maksetaan välittömästi ilmoittautumisen jälkeen Akilleen Pyöräilyjaoston tilille:  Aktia  FI4140501950009588. Maksun viestikentässä täytyy näkyä ilmoittautuneen ajajan tai joukkueen/yhteyshenkilön nimi ja ajettava matka.

KARTAT:

Porvoon kuntoajot, 110km
Porvoon kuntoajot, 55km

 

Kuntoajon osallistumismaksut:

•  110 kilometriä : 50 € ennen 15.5.; 60 € ennen 1.8.;  jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla käteisellä tasarahalla 70 €

•  55 kilometriä:  40 € ennen 15.5.; 50 € ennen 1.8.;  jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla käteisellä tasarahalla 60 €

 

REITIT 

110 km ja 55 km. Molemmat reitit on merkitty opastein.

Reittejä ei ole suljettu muulta liikenteeltä. Vilkkaimmissa risteyksissä on risteysvalvojia. 

Osallistujien tulee noudattaa liikennesääntöjä ja varovaisuutta, erityisesti risteyksissä.

 

Ole Wackströmin Muistoajo Kilpailuohjeet

 

Kilpailussa noudatetaan SPU:n ja UCI:n kilpailusääntöjä, sekä tieliikennelain mukaisia säädöksiä. Kilpailijoiden tulee ajaa maantien oikeanpuoleista ajokaistaa pitkin - ei vastaantulijoiden kaistalla. Tästä poikkeuksen muodostaa muulta liikenteeltä suljettu maalisuora, jossa myös vasen kaista on kilpailijoiden käytössä. Tätä sääntöä ja mainittua lainsäädäntöä on ehdottomasti noudatettava. Tämä koskee myös huoltoautoja.  Jos huoltoautojen pitää ohittaa toinen kulkuneuvo, se on se tehtävä siellä missä sen voi tehdä turvallisesti ja tieliikennelain mukaisesti.  Huoltoautot, jotka rikkovat kilpailuohjeita tai tieliikennelakia, poistetaan huoltoautoletkasta ilman varotuksia.

Startti- ja maalialue on Pellingintiellä mäen päällä. Lähtö tapahtuu master-starttina läpi kaupungin, vapaa vauhti alkaa noin kolmen kilometrin kohdalla. Kilpailussa ajetaan yksi iso kierros ja viisi pientä kierrosta. Ison kierroksen mitta on 52,2 kilometriä vajaan kolmen kilometrin kunniastartti mukaan lukien ja pieni kierros 2,4 kilometriä. Iso kierros noudattelee Ole Wackströmin lempiharjoittelulenkkiä.

Huoltoautojen numerot jaetaan joukkueen johtajien kokoukseen osallistuneille (lähtö M Yleinen). Huoltoautoissa pitää olla kuljettajan lisäksi vähintään yksi huoltohenkilö, sekä toimiva radiopuhelin. Joukkue, joka ei osallistu klo 18.00 kokoukseen, ei saa asettaa huoltoautoa.

Kilpailussa ei ole ravintohuoltoa. Huollon voi suorittaa tuomarin luvalla kilpailijoiden takana, tai huoltoautosta sen omalta paikalta. Kiinteä huoltoa ei ole.

Kilpailunumerot kiinnitetään näkyvästi ajopaidan vasemman puoleiseen takataskuun ja vasempaan kylkeen. Kilpailunumerot on palautettava heti kilpailun hjälkeen maalialueen tai kilpailukanslian laatikoihin. Palauttamatta jäteyistä numeroista veloitetaan 50 €.

 

REITTIKARTAT:          ISO KIERROS                                           PIENI KIERROS

 

Palkinnot:

M Yleinen                           Kolme (3) parasta palkitaan.

 

Pukeutuminen ja suihkut on Porvoon Urheiluhallilla osoite: Laivurinpolku 3, 06100 PORVOO

 

KILPAILUN AIKATAULU

Klo 17.30     Kilpailukanslia avataan Porvoon Urheiluhallilla

Klo 18.00     Joukkueenjohtajien kokous Porvoon Urheiluhallilla

Klo 18.45     Lähtökuittaukset nimenhuutona lähtöviivalla Pellingintiellä

Klo 18.45     Huoltoautot ryhmittyvät Pellingintielle

Klo 19.00     Kilpailun lähtö masterstarttina

 

PALKINTOJENJAKO maalialueella heti tulosten selvittyä.

 

Klo 22.00    Kilpailukanslia ja peseytymistilat suljetaan.

 

Lähtölistat

 

PORVOON AJOT 2016

 


Porvoon ajot. Iso kierros

Porvoon ajot.Pikku kierros

________________________________________________________________________________________

2016
 
Akilles viikkotempojen 1.jakso alkaa 4.5. Klo 18.30 Kiialassa. 
 
1.Tempojakso  pidetään keskiviikkoisin 4.5-15.6. Klo 18.30
 paussi
2.Tempojakso pidetään keskiviikkoisin 13.7.-31.8. Klo 18.30.
 
 Seurailkaa Akilles cycling FB sivuja sekä Akilleksen nettisivuja, jonne yritämme päivittää tietoja.
 
Kaikki innolla mukaan. TERVETULOA
________________________________________________________________________________________
 

Porvoo Bianchi cup  16.8.2016 MTB

Joonaanmäellä

(katso maastosivuilta lisä infoa)

 

 

Ajankohtaista rss

Ole Wackström - Akilleen ja Suomen pyöräilyn legenda

Keskiviikkona 8.4. 82-vuotias Akilleen legenda Ole Wackström menehtyi lyhyen sairastamisen jälkeen. Ole Wackström oli ja eli läpi elämänsä rakkaan lajinsa maantie- ja ratapyöräilyn parissa. Hän tapasi useita kertoja viikossa ajaa vakiolenkkiään Renumin, J Lue lisää »


Fillarikoulu

Akilles ja S-Market käynnistävät Fillarikoulun lapsille 4.5. 2015 klo 17.30 alkaen Lue lisää »


Akilleen Pyöräilyn vuosi 2014 –paluu Suomen pyöräilyn huipulle

Kun mielenkiintoinen pyöräilyvuosi on tullut päätökseen, on aika luoda lyhyt katsaus kuluneeseen vuoteen ja kääntää katseet seuraavan vuoden harjoitteluun ja huhtikuussa alkavaan uuteen kisakauteen. Samalla Akilleksen Pyöräily haluaa lämpimästi kiittää tu Lue lisää »

Akilles järjestää Porvoon Kuntoajot 9.8.2015

Startti tapahtuu Klo 10.00. Ajajilta suurta kiitosta saaneissa Porvoon Kuntoajoissa on kaksi eri matkaa: Pidempi reitti on 110 kilometriä ja luonteeltaan mäkinen ja vaativa. Lyhyempi on 55 kilometriä ja reittinä helpompi ja sopii kaikille kuntoilijoille Lue lisää »

Lisää kirjoituksia »

Porvoon kuntoajot 7.8. klo 10.00

 

Ajajilta suurta kiitosta saaneissa Porvoon Kuntoajoissa on kaksi eri matkaa: Pidempi reitti on 110 kilometriä ja luonteeltaan mäkinen ja vaativa.  Lyhyempi on 55 kilometriä ja reittinä helpompi ja sopii kaikille kuntoilijoille. Kaikkien sarjojen lähtö toteutetaan yhteislähtönä, joten tunnelmaa on suurten ajojen tyyliin lähdöstä maaliin asti.. Kilpailureitit kulkevat kauniissa ja mäkisessä itäuusimaalaisessa jokilaaksoissa ja maalaismaisemassa.  

Varaa paikkasi ajoissa, sillä vain 400 ensimmäistä lunastaa paikkansa. Startti ja maali on Porvoon Amistolla, Perämiehentie 6, 06100 Porvoo.

Ilmoittaudu sähköpostiosoitteeseen: akilles.porvoonkuntoajot@gmail.com. Sähköpostissa täytyy mainita ajajan nimi, puhelinnumero sekä ajettava matka. Vastausviestinä saat kuittauksen ilmoittautumisen saapumisesta.  Osallistumismaksu maksetaan välittömästi ilmoittautumisen jälkeen Akilleen Pyöräilyjaoston tilille  Aktia  FI4140501950009588. Maksun viestikentässä täytyy näkyä ilmoittautuneen ajajan tai joukkueen/yhteyshenkilön nimi ja ajettava matka.

KARTAT:

Porvoon kuntoajot, 110km
Porvoon kuntoajot, 55km

 

Kuntoajon osallistumismaksut:

•  110 kilometriä : 50 € ennen 15.5.; 60 € ennen 2.8.;  jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla käteisellä tasarahalla 70 €

•  55 kilometriä:  40 € ennen 15.5.; 50 € ennen 4.8.;  jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla käteisellä tasarahalla 60 €

 

Kalenteri

Ei tulevia tapahtumia

 

Akilles Cycling Twitter