Gästbok

Kirjoita viesti

Lähtökistat

Onko viikonlopun lähtölistat missäpäin netiisivuillanne?

DigiStoff Gäst (09.06.2017)

VÄTTERNRUNDAN 2016

Hei Meiltä löytyy n 20 lähtöpaikkaa vapaana Vätternrundaniin 2016, jos kiinnostaa ota pikaisesti yhteyttä. timo.saari (at) upofloor.fi Hej Vi har ca 20 st lediga startplatser till Vätternrundan 2016, intresserade ta genast kontakt till timo.saari (at) upofloor.fi

NCK / TIMO (06.01.2016)

kuntoajot 9.8 2015 110 km

Priset 70e att delta och betala på startplatsen anses vara för mycket, 110km sträckan. Så ett önskemål, att det kunde ökas till 3 saft m.m stationer för en konditionerare har nog tid att stanna 3 gånger.

DigiStoff Gäst konditions cyklist (09.08.2015)

Terva-ajot, Pikku-Syöte + Kultainen Kampi -leiri, + Tervaetapit,

erva-ajojen kisapaletti koostuu lauantain Profin mäkiprologista ja PowerBar tempoista, sekä sunnuntain Special Bike maantieajoista. Kaikissa etapeissa lähtöpaikka on laskettelurinteen ala-asemalla ja maali Hotelli Pikku-Syötteen parkkipaikalla. Kyseessä on Suomen olosuhteissa ainutlaatuisen mittavat, mutta vauhdikkaasti ajettavat mäet. Eliten maantiekisan nousumetrit ovat 1576. Kympin kierrosta ajetaan aina sisäkaarretta myötäillen myötäpäivään ja maaliin käännytään viimeiseltä kierrokselta em. parkkipaikalle. Terva-ajot, Pikku-Syöte on 2014 SPU:n maantie cupin osakilpailu. Lisäksi kisojen välisellä viikolla 28 (6.-11.7.) Pikku-Syötteellä järjestetään valtakunnalliset junioreiden Kultainen Kampi -leiri nuorten yhdistetyn pyöräily- ja hiihtoleirin yhteydessä (6.-8.7.) ja jatkeeksi. Leirit ovat kaikille avoimia urheilusta ja lajeista kiinnostuneille 8 -vuotiaista ylöspäin. Pikku-Syöte sijaitsee Suomen eteläisimmällä tunturialueella Pudasjärvellä. Oulusta matkaa on 145 km, Helsingistä 750 km ja Tampereelta 630 km. Ajoaika esimerkiksi Oulusta on vain vajaat kaksi tuntia.

Pekka Hartikka (05.06.2014)

Rajamäki

DigiStoff Gäst (10.05.2014)

Förfrågan

Jag har en förfrågan om ni har några gamla bilder då Raul o Runar Hellberg och Albert o Evi Julin cyklade för Akilles? Min pappa var många år hjälpreda i klubben också. Tacksam för svar, då jag inte har några bilder från den tiden. kata.forssen@comhem.se. Katarina Julin.

Katarina Julin-Forssen (13.03.2014)

SFIM pyöräilyn aika-ajot

P Karlström (17.08.2013)

Kylkeen ajaminen

Hei Olen samaa mieltä "ratamestarin" kanssa asiasta, että kukaan ei tahallaan aja kenenkään päälle. Se on harmi, että tälläistä tapahtuu, mutta sellaista pyöräily on. En tiedä onko se urheiluhenkisyyden puutetta, että kisassa kaikki ei jääneet odottamaan kaikkia mahdollisia kolareita, mutta se ei vaan ole niin. Harmi on myös että näin tapahtuu, mutta en usko että kukaan oikeasti vaarantaa oman kisansa ajamalla tahallaan toisten kylkeen. Pitää myös ottaa huomioon, että jos joku ajaa kylkeen niin takana on saattanut tapahtua jotain mikä aiheuttaa perään ajon. Vähän niinkuin normi ihmisille tapahtuu liikenteessä. Minusta olisi urheiluhenkisyyttä jos kirjoitettaisiin asioista omilla nimillä, niin asiaa voisi silloin parantaa ja avoimesti keskustella jos on jotain sanottavaa. Toivotan Sinulle "DigiStoffGäst" oikein hyvää pyöräily kautta kaikesta huolimatta, ja ilmoitan sinulle näin seuran puolesta, että meidän pyöräilijät kilpailevat rehdissä hengessä.

A-M Hänninen (22.05.2013)

Kylkeen ajaminen

Hei, me kaikki pyöräilyn parissa toimivat varmaankin tiedämme, että ketään ei opeteta ajamaan toisten päälle. Ei Porvoolaisia eikä ketään muitakaan näin opeteta. Lajina pyöräily on välillä haastavaa ja kisassa sattuu silloin tällöin törmäiyksiä mutta uskoakseni kukaan ei sitä tahallaan tee.

nm. Ratamestari (22.05.2013)

Kylkeen ajaminen

Opetetaanko Porvoolaisia ajamaan heti mastersissa kanssakilpailijoita takaapäin kylkeen, niin mahikset paranee huomattavasti. Eikä kenelläkään edes sen vertaa urheiluhenkisyyttä, että olisi porukalla odotettu kaikki Porvoolaisen töppäilyn takia kaatuneet lähtöalueelle. Kaikki eivät ehtineet sen kiilauksen jälkeen starttiin.

DigiStoff Gäst (22.05.2013)

Just Testing